(WH) Шоколадов велвет кейк
Арт.№: WH174
Принтирай
![0-02-05-2240ebe57a8c6a3ce9910289bcb86b0965571d0d2837a70662287340627c9705_48ca9f67](/thumbs/1/prod_34744_0-02-05-2240ebe57a8c6a3ce9910289bcb86b0965571d0d2837a70662287340627c9705_48ca9f67.jpg)
1 от 1
![0-02-05-2240ebe57a8c6a3ce9910289bcb86b0965571d0d2837a70662287340627c9705_48ca9f67](/thumbs/4/prod_34744_0-02-05-2240ebe57a8c6a3ce9910289bcb86b0965571d0d2837a70662287340627c9705_48ca9f67.jpg)
Неналичен
Доставка и плащане
Добави в любими
Твоите любими продукти Рецепта за продукта:
250гр – Велвет смес
100гр – Олио
100гр – Яйца
50гр – Вода
Метод на работа:
Смесете всички течни съставки и накрая добавете сухата смес. Избиите за 2 минути на бавни обороти и 3мин на средни. Изсипете сместа в ринг с диаметър 18см и печете на 180 градуса за 25-30 минути. След охлаждане разрежете блата на три равни части с помощта на метален нож или струна. Използвайки същата рецепта може да направите кекс или мъфини.
Характеристики
Тегло (кг.)
1.00