Поликарбонатна форма - Дискове 33х4мм Decora
Професионална форма от поликарбонат - материал, който ви позволява да получите блестящи и перфектни шоколадови изделия. Важно е да темперирате добре шоколада преди да го изсипете във формата. Специалната форма ви позволява да комбинирате шоколадите заедно, за да получите цветни фигури.
Ако искате да придадете цвят на Вашите шоколадови изделия, използвайте маслоразтворими оцветители - течни или прахообразни За най-наситени цветове, използвайте за основа винаги бял шоколад. При млечния и натуралния шоколад оцветяването не би се получило по същия начин.
За добро разтваряне на прахообразния оцветител, използвайте предварително разтопено какаово масло, към което добавете оцветителя. След което полученото масло добавете към белия шоколад.
Перлените оцветители ще придадат на всяко шоколадов изделие страхотен блестящ завършек.
Ако работите с шоколад, разгледайте всички обновени подкатегории в ШОКОЛАДИ. Ще намерите нови продукти като ацетатни листове, термометри, овкусителни пасти и други